Over Ons:

Ik ben dus Carla Peters, 49 jaar oud. getrouwd met Joop en we hebben 2 kinderen. Martine van 23 en Christian is 20 jaar. Mijn hobbies zijn : Knutselen vooral kaarten maken en leuke scrapdingen maken samen met mijn dochter martine, lezen en computeren.

Hallo ik ben Martine Peters en ben 23 jaar. Ik woon samen met Bram waar ik nu meer dan 3 jaar een relatie mee heb. Ik ben werkzaam als secretaresse en dit bevalt erg goed. Mijn hobbies zijn het maken van scrapkaarten etc en dit doe ik samen met mijn moeder.


Al onze creaties zijn ook te koop. Voor een prijsopgave en een bestelling plaatsen kun je mailen naar car-mar@live.nldinsdag 20 april 2010

Triangel doosje

Gemaakt door Martine:
Gemaakt door Carla:Deze doosjes gaan we verkopen op de Rommelmarkt bij ons in de buurt op Koninginnedag. In de Girl doosjes zitten sokjes of slabbetjes, en in de doosjes met happy birtday zitten snoepjes. Leuk om kado te doen of om na te maken. Ook hebben we gastendoekjeswikkels gemaakt, Kado tasjes, notitieboekjes en koffie en theepotjes. Foto's volgen nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten